Krompirjevi keksi so tradicionalna jed iz naribanega krompirja v regionalnih kuhinjah srednje in vzhodne Evrope. Obstaja veliko receptov, kjer je glavna sestavina vedno vlaknasta juha iz olupljenega in naribanega krompirja; poleg tega lahko med drugim dodate jajca, moko, čebulo, slanino, rastlinsko maščobo, šalotko, jajčne kosmiče, beli sir, peteršilj, sol, poper, meskot ali miron. Čeprav krompirjevi piškoti pravzaprav niso tipično luksemburški, veljajo za specialiteto v Luksemburgu. Krompirjeve piškote lahko jemo slane ali sladke, na primer s sladkorjem, sadjem, kompotom ali cimetom. V severovzhodni Angliji obstaja jed, imenovana ‘ tattie fish (“tattie” je lokalna beseda za krompir, “riba” pa zato, ker je biskvit videti kot ocvrta riba), ki jo včasih postrežejo s paradižniki ali sirom. Razlika med krompirjevim biskvitom in švicarskim röstijem je v tem, da se v röstiju ne uporabljajo jajca ali moka.